Ochrana osobních údajů :: DatoveKabely.cz :: 

Ochrana osobních údajů


již 9. let na českém internetu
 
Zákazník:nepřihlášený
žádné zboží není v košíku       Košík | Pokladna | Vše o nákupu | Doprava a platba | Kontakt

Hledej


rozšířené vyhledávání



Tip na hledání: zadejte typ mobilu, pro který hledáte příslušenství, např. KP500, C510...

Přihlášení

login:

heslo:


home > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provozovatel eshopu Datovekabely.cz se zavazuje, že údaje, jež byly od zákazníka získány nebudou poskytnuty třetím stranám. Data budou chráněna v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Vaše osobní data považujeme za důvěrná, proto vyžadujeme pouze ty údaje, které jsou bezpodmínečně nutné k vyřízení objednávky zboží.Abychom mohli zboží dopravit na určené místo a správnému zákazníkovi, potřebujeme alespoň základní identifikační údaje. Pouze dodací adresa, která je bezpodmínečně nutná k realizaci objednávky je poskytnuta přepravci, který dopraví zboží k Vám. Konkrétně se jedná o:

  • - jméno a příjmení (u firmy IČ a DIČ)
  • - dodací adresa
  • - e-mail
  • - telefon


  • Registrujete-li se nebo pokud vyplňujete jakékoliv formuláře na stránkách eshopu Datovekabely.cz, přečetli jste si tyto řádky a prohlašujete, že souhlasíte se zpracováním osobních údajů a jejich uložení do interní databáze zákazníků naší společnosti.

    Každý zákazník má možnost požádat o výmaz všech osobních údajů vedených naší společností po provedení objednávky a to bez udání důvodu.

    UPOZORNĚNÍ:

    Vážení zákazníci,
    z technických důvodů je provoz našeho e-shopu ukončen.
    Přijaté objednávky nebudou vyřizovány! Děkujeme za pochopení Datovekabely.cz


    vytvořil: www.digitalplus.cz | Valid XHTML 1.0 Transitional | Valid CSS! |


    Obrázky mají pouze infromativní charakter, nemusí odpovídat skutečnosti
    optimalizace PageRank.cz | CenyZboží.cz | Argentinské tango v Brně | Ateliér originální módy a grafického designu Variable

    HyperZboží.cz